Arhitektura?

 
Arhitektura 20. stoljeća

Arhitektura je u 20. stoljeću uznapredovala uporabom novih materijala (čelik, armirani beton, i dr.) te nevjerojatnom inventivnošću novih konstrukcija, čime su nastale građevine potpuno novih funkcija i raznolikih oblika.

 

Profil projektnog ureda

Arhitektonski ured aRM

Tvrtka je utemeljena 1990.g. u Sisku. Utemeljitelji su iskusni i provjereni ovlašteni arhtekti Marin Miočić i Dražen Rajman. Glavne djelatnosti su projektiranje zgrada, projektiranje unutrašnjeg i vanjskog uređenja, stručni poslovi prostornog uređenja, projektantski nadzor, stručni nadzor i tehničko savjetovanje investitora.
Ugledu tvrtke svjedoče brojni uspješno realizirani projekti privatnih i javnih investitora za građevine i prostore različitih namjena i izgrađenih površina.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Arhitekti

Iza imena "Arhitekt Rajman i Miočić" nalazi se tim arhitekata koji se bave arhitektonskim projektiranjem i oblikovanjem interijera.Na čelu tima nalaze se Marin Miočić d.i.a. i Dražen Rajman d.i.a.. Arhitekt. Arhitekt se bavi planiranjem i projektiranjem zgrada i drugih građevina, te sudjeluje u nadzoru i vođenju izgradnje istih. Arhitekt osmišlja građevine s obzirom na kontekst i program, razmatrajući pri tom masu, formu, volumen, prostor, teksturu, strukturu, svijetla i sjene, materijale i pragmatične poput troškova, konstruktivnih i tehnoloških ograničenja da bi došao do praktičnog, ekonomičnog i po mogućnosti umjetničkog arhitektonskog djela.